Румяна Коларова: Кирил Петков е стартъп в политиката, тези момчета няма да се проснат и предадат

0
За предстоящото гласуване на вота на недоверие тя прогнозира, че 119 депутата ще блокират 121 от страна на опозицията
За предстоящото гласуване на вота на недоверие тя прогнозира, че 119 депутата ще блокират 121 от страна на опозицията Видео: NOVA

Според нея "тези момчета няма да се проснат и да се предадат"

Кирил Петков е типичен пример за стартъп в политиката. Ключово при статртъпа е да знаеш кога да излезеш, а не кога да влезеш.” Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" на NOVA политологът Румяна Коларова.

Според нея това правителство също "беше типичен стартъп", освен това моментът е съдбоносен за него и то се отбранява с всички възможни средства. „Кирил Петков беше прогнозирал, че ще се оттегли по време на местните избори. Случи му се обаче по-рано,” посочи Коларова. Но предупреди: „Ако тези момчета мислите, че ще се проснат и предадат, дълбоко се лъжете.”

За предстоящото гласуване на вота на недоверие тя прогнозира, че 119 депутата ще блокират 121 от страна на опозицията, тъй като Делян Пеевски едва ли ще се появи в пленарна зала.

„Отхвърлянето на вота на недоверие не гарантира светло бъдеще на кабинета”, смята още Коларова. Тя нарече „глупост”, че има сформиране на ново мнозинство.

По думите ѝ останалите партии трудно ще направят коалиция.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари