Румен Радев: Внушава се, че съпругата ми е хулиган!

2
Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия
Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия Снимка: БГНЕС

Държавният глава Румен Радев обвини държавни структури, че инициират супер продукции с участието на свидетели с интересно минало и министри по студията. Радев коментира случая с инцидента на НСО, в който е замесена и неговата съпруга Десислава, предаде БГНЕС.

Има лек пътен инцидент, служителите са действали според закона. Може би ви прави впечатление, че много зачестиха случаите. Внушаваше се идеята, че моята съпруга шпори "Мерцедес" на НСО като някакъв авто хулиган. Винаги в случаите има видео, което се пуска от общински камери – при грубо нарушение на правилата за боравене с подобна информация. Или пък от случаен свидетел с интересно минало. Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия. Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези супер продукции".

Президентът коментира и отхвърленото вето от депутатите на Закона за Корпоративното подоходно облагане. Според него този закон няма да има екологичен ефект, но ще има лош социален ефект. Според Радев депутатите се направили на разсеяни по отношение на Закона за митниците.

Става ясно, че трансформирането на митниците в териториални дирекции ще стане чрез закриване. Това излага на административен произвол на служителите. Решението ще тежи на съвестта на нашите законотворци“, категоричен е държавният глава.

Държавният глава не скри критиките и по отношение на коментар на премиера Бойко Борисов, който не е съгласен за край на чуждите инвестиции. „Аз приемам това изявление като пожелателно мислене в бъдеще време“. Според него нови чужди инвеститори отдавна не са се появявали в България, а дори много и са напуснали.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари