Румен Радев ще участва в Анталийския дипломатически форум

0
Темата на международното събитие е посветена на насърчаването на дипломацията
Темата на международното събитие е посветена на насърчаването на дипломацията Снимка: Президент РБ

Темата на международното събитие е посветена на насърчаването на дипломацията

На 1 и 2 март държавният глава Румен Радев ще участва в третото издание на дипломатическия форум в Анталия по покана на президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган. Темата на международното дипломатическо събитие тази година е посветена на насърчаването на дипломацията, като средство за преодоляване на кризите.

В рамките на различни панели държавни и правителствени ръководители, министри, представители на бизнеса, на неправителствени организации, на академичната общност ще обсъдят въпроси, свързани с ролята на дипломацията и намирането на мирен подход за решаване на предизвикателства от глобален и регионален характер, съобщава БТА.

Президентът Румен Радев ще присъства на официалното откриване на Анталийския форум на 1 март, след което ще участва в лидерски панел, посветен на насърчаването на дипломацията по време на кризи.

Държавният глава ще проведе двустранни срещи с държавни и правителствени лидери в рамките на събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари