Румен Радев се събира с Мудева в “Игри на волята”

0
Любимият на Мудева беше спасен от племето си
Любимият на Мудева беше спасен от племето си Снимка: NOVA

Любимият на Мудева беше спасен от племето си

Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев вече е пълноправен участник в “Игри на волята” 5. След месец прекаран на Чистилището, той получи положителните гласове на членовете на племето си и вече е част от Амазонките, където е любимата му Теодора Мудева.

Изгубените трябваше да изберат и един от своите, който да напусне предаването. Никол Дунев и шампионката по бикини фитнес Елена Петрова, която влезе в играта с баща си Валентин, събраха равен брой гласове. Елена получи възможността да вземе решение дали да продължи напред в играта заради по-доброто си класиране в битката за спасение. Тя реши да посочи себе си и за първи път в историята на “Игри на волята” участник сам отстрани себе си от надпреварата.

Културистът Николай Костадинов от племето на Гладиаторите също се сбогува с мечтата да спечели “Игри на волята” 5 след като получи контузия на първата номинационна битка.

По време на втория номинационен сблъсък, който включваше бягане и много издръжливост, Гладиаторите доминираха над Старейшините и ги победиха с 5 на 0 точки. Въпреки че имат способни атлети в лицето на Благомир Мастагарков, Краси Дунев и Денислава Велкова, гладът на Дивата река остави синьото племе без сили и издръжливите бегачи при Гладиаторите - Иван Рълев и Крум Апостолов бяха безкомпромисни.

Така Старейшините отиват на съвет и в следващия епизод ще трябва да номинират двама играчи. Амазонките вече посочиха своите избраници - програмиста Момчил Василев и Теодора Маринова, която влезе в риалитито с близначката си. Жълтите таят надежда, че и двамата ще се върнат, но дали няма да изгубят един от най-силните си играчи?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    2345235
    ауе бричет аз от 2005 - 18 години не гледам телевизия... ако си мислиш че знам кои са тея цигани или че ме интересува циганското им съществуване, жестоко се лъжеш.
  • 2
    1
    Чобан Прасков
    Какво ме интересува глупостите който се случват , ало журналистите май не знаете къде се намирате
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари