Румен Радев: Режисираната истерия издава страх от нова партия

2
Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени, заяви президентът
Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени, заяви президентът Снимка: NOVA

Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени, заяви президентът

Цялата режисирана истерия издава страх от нова партия. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти.

Този хор на страха обедини партиите в сглабката и малките политически формации, които заедно се чувстват застрашени от ерозията на доверето.Опитомяването на лидерите на ПП-ДБ дава някакви надежди някому, че могат да подходят и към президентската институция така, но това няма да се случи", коментира държавният глава, цитиран от NOVA

Припомняме, че по-рано председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски изпрати писмо до главния прокурор, главния секретар на МВР и шефовете на ДАНС и Комисията за противодействие на корупцията. В него той заяви, че прокуратурата и службите не предприемат или не оповестяват данните за проверки и дела по случаи с висока обществена чувствителност, свързани с президентската администрация.

На обвинението от Пеевски, Румен Радев отговори по следния начин: „Призовавам компетентните органи да извадят всички сигнали, преписки и дела за БТК, "Булгартабак", КТБ, ББР, язовири, магистрати, „Митници", „Дунарит", отравянето на Гебрев, офшорки, поставени лица – собственици на имоти, хотели. Останаха страшно много въпроси да висят. Обществото ни очаква отговори. Как да се борим с корупцията при това положение?".

Според президента ситуацията е такава, че появата на алтернатива е неизбежна, за да се върне нормалността и европейската перспектива. „Ако дам доверието си на някоя политическа формация, ще го заявя сам", категоричен е държавният глава.

Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш личности, ще промениш настроенията на хората. Народът е възмутен от цените, схемите, назначенията, провала в европейската ни интеграция, апартаменти с асансьори и безотговорно управление", коментира още Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари