Румен Радев призова БСП да изпълни мандата според Конституцията

1
Така лаконично президентът коментира създалата се политическа ситуация след оттеглянето на ИТН от преговорите
Така лаконично президентът коментира създалата се политическа ситуация след оттеглянето на ИТН от преговорите Видео: NOVA

"БСП следва да изпълни мандата в съответствие с Конституцията и в съответствие с тълкувателното решение на Конституционния съд".

Така лаконично президентът Румен Радев коментира създалата се политическа ситуация след оттеглянето на ИТН от преговорите за нов кабинет.

Държавният глава участва във възпоменателната церемония по повод 80-годишнината от гибелта на Никола Вапцаров, предава NOVA. Отбелязването на годишнината се проведе на Мемориала „Гарнизонно стрелбище“ в столицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    lik
    Чета какво е казал свиленски и недоумявам как може да не забелязва очеизвадни неща! Самите БСП казваха, че не може да има само 1 кандидат закъде ли не - по повод назначаването на ифан гешеф за шеф на прокуратурата! Не само това, но дори и са съкратили срока за кандидатсване - само на 5 дни! "продължаваме измяната" пък промениха закон, когато в ход е била започната процедурата за избор на шеф на КЕВР - само и само да назначат само своя кандидат! Наистина, че "продължаваме измяната", БСП-то, партията на ристюфците, мирчефците и атанасофците - се самозабравиха! Докопаха се до власт и започнаха модела герб на борисоф - пускаш конкурс и само един кандидатства, за да го изберат! Другата малоумност, която тези продажни партии не разбраха е, че третият мандат е даден, за да се състави правителство, а не да се уговарят за назначаване на шеф на КЕВР! Наистина "продължаваме измяната", партията на ристюфците, мирчефците и атанасофците са токсични за политиката, самозабравиха се, а и са американски агенти/шпиони!
  • 3
    2
    ристю ифаноф е позор, време му...
    ристю ифаноф е позор, време му е за затвор!
  • 0
    1
    Pitancho
    Защо Рачо ✊ си лаконичен. Ами твоите аркадаши от БеСиПе-то нещо закъсаха милите. Парашутът им не се отвори и ще паднат с трясък. Ха да ви е честито.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари