Румен Радев: При всеки полет летецът залага живота си, дали политикът прави същото?

1
Президентът отново отказа да коментира поисканото от премиера освобождаване на шефа на ДАНС
Президентът отново отказа да коментира поисканото от премиера освобождаване на шефа на ДАНС Снимка: Румен Радев / Facebook

Президентът отново отказа да коментира поисканото от премиера освобождаване на шефа на ДАНС

Сравнение между българските политици и летците направи президентът Румен Радев пред пловдивски студенти, които днес получават дипломите си. "Преди всеки полет летецът изтребител неизбежно залага живота си и благоденствието на своето семейство в името на държавата и нашето общество. Дали българският политик прави същото или обратното, ние сме гледали различни примери", заяви той в края на словото си пред тях, пише вестник 24 часа.

Президентът пожела на студентите здраве, енергия и успехи в бъдеще. "Така че нека с повече образовани млади хора, възпитани в дух на родолюбие, ние да имаме все повече политици, които да гледат на България и на нашето общество така, както залага себе си изтребителят", каза Радев.

След като говори с дипломиращите се днес, президентът отново отказа да коментира поисканото освобождаване на председателя на ДАНС Пламен Тончев. "Вижте, днес е ден за размисъл. Нека оставим хората да направят своя избор", каза той, преди да се насочи отново към абсолвентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари