Румен Радев: Премиерът да направи визита в Австрия

0
Според президента правителството не е достатъчно активно да убеди Виена и Амстердам за членството ни в Шенген
Според президента правителството не е достатъчно активно да убеди Виена и Амстердам за членството ни в Шенген Видео: NOVA

Според президента правителството не е достатъчно активно да убеди Виена и Амстердам за членството ни в Шенген

Президентът Румен Радев е в Ню Йорк за Общото събрание на Организацията на обединените нации. Той отправи остра критика към кабинета за членството на България в Шенген. Според него липсва активна политика, която да убеди Австрия и Нидерландия да премахнат ветото върху евентуалното членство.

Окуражавам премиера Денков да направи визита в Австрия възможно по-скоро. Има начини. Да покани премиер Нехамер така, както аз го направих - отидохме заедно на границата, имаме редовен диалог и с президента. Така че да бъде чут нашият глас много повече и много по-силно. Това изисква системни усилия”, посочи държавният глава, цитиран от NOVA. Радев подчерта, че кабинетът не води достатъчно активна политика да убеди Австрия и Нидерландия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Ето я истината
    https://www.segabg.com/category-observer/po-dobre-e-radev-da-izkara-tankovete-vmesto-traktorite
  • 19
    3
    ,,,
    Слага го Педерадеф на макя ти в умирисаната рушлямска слива го слага. Айде ти си следващия, тъп мутрофански троле! ХАХАХАХА Слава на нашите украински братя! Героям слава!
  • -20
    2
    ...
    Американо усраинска сган. Радев ви слага точно на мястото. Скоро ще го видите начело на страната и тогава жална ви майка.
  • 13
    1
    Импийчмънт!
    За резидента безродник!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари