Румен Радев: Последните записи, за които се твърди, че са с премиера, са тревожни

2
Прокуратурата не може да направи експертиза за автентичността им, тъй като главният прокурор се споменава като "възторжен фен на премиера"
Прокуратурата не може да направи експертиза за автентичността им, тъй като главният прокурор се споменава като "възторжен фен на премиера" Снимка: БНТ

Последните записи, за които се твърди, че са с премиера Бойко Борисов са тревожни.

Това заяви президентът Румен Радев, който е на посещение в Козлодуй, предава БНТ.

Радев заяви, че за тези записи трябва да има независима експертиза за тяхната автентичност, защото тя не може да бъде осигурена от българската прокуратура, която е заинтересована страна. Тъй като в един от записите името на главния прокурор се споменава като "възторжен фен на премиера".

"Но записите наистина са тревожни, защото ако се установи тяхната автентичност, това показва и на лицето и на Европа кой и как управлява. Аз се надявам лично в приоритетите в управленските политики на премиера да не са интригите", каза президентът.

В Козлодуй Радев се срещна с кмета на града Маринела Николова и представители на местната власт. Малко по-късно държавният глава ще проведе среща и с ръководството на АЕЦ "Козлодуй" и ще посети съоръженията на територията на централата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари