Румен Радев: Политическите бесове и егоизмът ерозират устоите на нацията

1
Само единни сме оцелявали и единни сме побеждавали
Само единни сме оцелявали и единни сме побеждавали Снимка: NOVA

Само единни сме оцелявали и единни сме побеждавали

„Съединението е важен етап, но истинският ключ към успеха е единението. Политическите бесове и егоизмът – лични, класови, партийни, ерозират устоите на нацията. Етиката е в основата на успеха и провала на всяко общество”. Това каза президентът Румен Радев в речта си по време на честванията на Деня на Съединението в Пловдив.

„Днес в Европа отново бушува война. Надигат се старите демони на шовинизма и ксенофобията. Скъпите ресурси, миграцията, климатичните промени са другите стихии, които вече изпитваме на гърба си. На километри от тук бедстват наши сънародници, загубили домовете и поминъка си в наводненията”, продължи Радев, цитиран от NOVA.

„В изпитанията ще оцелеят онези държави и народи, които осъзнаят общата си съдба и надмогнат лутанията на егоизма. На връх Съединението нека си припомним, че само единни сме оцелявали и единни сме побеждавали”, каза президентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Нямате право!
    Нямате право да прекъсвате и да триете коментари, осъждащи позорното, роболепно и срамно поведение на герберасткото нищожество - пловдивския кмет, и на потресаващо коварната, нагла, двулична, лицемерна и сервилна към кремълския му началник особа на Небългарския президент! Вие не се ли засрамихте от "речите" им? Не се ли засрамихте от позорното шикалкавене и замазване на истината за Съединението?! Не се ли засрамихте, че нито един от двамата лакеи на кремълския масов убиец дори не спомена името на Захари Стоянов и другите големи българи, замислили и реализирали Съединението?! Не се ли засрамихте вие, пловдивчани, че ваш "кмет" все още е това герберастко нищожество, страхливец, далавераджия и национален предател?! Същият национален предател като (п)Резидента на Решетников! Не се ли засрамихте, че и двамата хубавци се напикаха от страх от Митрофановата "генерал-губернаторка", която стоеше зад тях и строго следеше какво ще кажат, че да докладва на общия им началник - кремълския злодей?! Ами, засрамете се, ако сте българи и не трийте квалификациите за пРезидента ви, защото той е кремълска подлога и национален предател! Българи, България е в смъртна опасност, българи! Всички, всички до един тази вечер под прозорците на Фуше, пардон - Радевия слуга на Кремъл! Трябва да го изритаме, трябва да спасим великата ни някога държава от смъртната опасност този национален предател да я направи губерния на прогнилата империя на кремълския масов убиец!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари