Румен Радев от Русе: ГЕРБ нямат шанс за президент

6
Това заяви Румен Радев, който закри кампанията си днес именно от Русе с шествие под надслов "С вас сме"
Това заяви Румен Радев, който закри кампанията си днес именно от Русе с шествие под надслов "С вас сме"

ГЕРБ нямат шанс да имат свой президент. Няма и да управляват повече

Това заяви Румен Радев, който закри кампанията си днес именно от Русе с шествие под надслов "С вас сме".

"За нас е чест да закрием кампанията си тук в Русе. Тъкмо в Русе избрах да поканя президентите на Австрия и Румъния, за да възродим Дунавската стратегия. Благодаря ви. Заедно ще работим за каузата, която е за цяла България", заяви в словото си Радев.

"Във всяка държава си има мафия, в България мафията си има държава. 5-годишната ни битка продължава. Ние не се пречупихме и не предадохме принципите, с които ни избрахте. За тези години не се изплашихме да бъдем вашия глас“, подчерта Румен Радев. И посочи, че служебното правителство е показало, че страната може да се управлява прозрачно и отговорно.

Днес виждаме, че заедно можем да се преборим с вируса, без да затваряме бизнеси и училища, паркове и градини. Правителството положи усилия и цената на газа за България е два пъти по-ниска, отколкото в Европа. Повишихме пенсиите. Показахме, че България може да отстоява своя интерес навън с ясни и аргументирани решения. Показахме, че можем да вземаме смели решения. Тези оздравителни процеси трябва да продължат. Ако запазим куража си, сме обречени на успех. Изборите не са за президент и парламент, а за ценности“, обяви Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари