Румен Радев: Няма да отстраня началника на НСО

3
Докладът е повърхностен, несъстоятелен
Докладът е повърхностен, несъстоятелен Видео: NOVA

Румен Радев отправи изказване по темата за отстраняването на началника на НС от поста му.

" Няма да отстраня началника на НСО...Докладът е повърхностен, несъстоятелен", допълни президентът.

Какво още каза Радев, чуйте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Н.Ц.В.
    Браво ''7'' ! Точно и ясно! Дано си от РУСЕ !
  • 1
    7
    до 5
    Че кое по-точно от написаното не е вярно бе, кремълска подлого, дето си червен и в червата, също като "натовския генерал", който излъга и измами наивни българи, гласували за втория му мандат? Да не би да е лъжа, че за срам и позор на държавата ни, я нареди до малоумния Ким Чен Ун от Северна Корея и до путиновия лакей Орбан?! Да не би да е лъжа, че открито, нагло, коварно и цинично мина на страната на гербарстикте престъпници и на Милициоенрина с Каскета, с които уж "се бореше", ама досега не е казал и една дума против тях, да не говорим за сарайския му султан и делянпеевското чудовище! А, нещо да е споменал за събарянето на КТб по заръка точно на делянпеевското чудовище и разграбените от него активи на банката? А за убедителните доказателства на Васил Божков срещу сикаджийската мутра и супер престъпника - Горановото Влади? Да не би да е лъжа, че военният министър на Щатите го отсвири най-срамно и позорно и отказа да се срещне с него, заради пропутинската му политика?! Ай сиктир бе, кремълска подлого N 5, ай сиктир бе, перач на зелени чорапи и лизач на "натовски" задник, който се оказа московски!! Халал да ти е и днешната надница от Митрофановата путинова слугиня,
  • 6
    6
    Руменчо
    Преди изборите едно, сега друго. Май не си с нас, а ?
  • 0
    5
    до 4
    Ти от раз заработи надницата!:) Браво, даскале!:)
  • 0
    4
    до "русенец"
    Идиот е червения и в червата лакей на Москва и путинопитек, който се напикава от страх само като чуе за санкции срещу кремълския свиреп диктатор, изрод, злодей, масов убиец и престъпник срещу човечеството, да не говорим пък за изпращане на оръжия за Украйна, чийто достоен народ се бори на живот и смърт с кремълското Путоново чудовище! Нямало да освободи началника на НСО! Че как ще освободи един герберастки лакей и сарайско-банкянска марионетка, уличен в побой над гражданин, на скрит от Бръснатата Кратуна с Каскета! Същото нищожество, което, ега ти срама и резила за българската армия, скри записите от побоя на български деца под колоните, извършен от герберастки изроди, изверги и садисти! КОЙ те излъга, че като "спечели" втори мандат с лъжи, измами и високопарни приказки, написани ти от Д, ще останеш недосегаем бе, путинопитек и безродник?! Ти какво искаш, да наредиш държавата ни до лудия Ким Чен Ун от Северна Корея и до другия кремълски лакей като теб - Орбан? Че кога пък и ти стана геребраст бе, Радевия? Нали нещо го играеше "натовски генерал"?! Да, беше ясно на всички ни КОЙ си, беше ясно, че си комунист и в червата и че ще защитаваш "Империята на злото", ама, нямаше как хората да гласуват за мазния ректор, кандидатурата на престъпната, корумпирана и просташка банкянска шайка на сикаджийската мутра! Нищо, освен на всички нас, ти вече си ясен и на световната общественост, на ЕС и на Вашингтон! Затова там никой не те бръсне за слива, а военният министър на Щатите отказа да се види с мазната ти физиономия! Поне от това демонстративно пренебрежение към жалката ти ти особа не се ли засрами?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари