Румен Радев към "Възраждане": Готови ли сте да предложите формула за реализация на трети мандат?

0
Вие се позиционирахте като опозиция към това управление, каза президентът
Вие се позиционирахте като опозиция към това управление, каза президентът

Вие се позиционирахте като опозиция към това управление, каза президентът

При неуспех на първи и втори мандат, готови ли сте да предложите формула за реализация на трети - това попита президентът Румен Радев представителите на "Възраждане", които пристигнаха на "Дондуков" 2 за консултации за съставяне на правителство.

Вие се позиционирахте като опозиция към това управление, каза Радев. Той посочи, че в момента 49-ото Народно събрание се опитва да избере правителство и попита представителите на „Възраждане“ как преценяват усилията в тази посока и какъв е шансът да бъде сформирано правителство, пише БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари