Румен Радев: Иван Костов разпродаде България на безценица по време на неговото властване!

3
Г-н Костов явно е забравил българската конституция - няма да изпращаме оръжие за Украйна, заяви държавният глава
Г-н Костов явно е забравил българската конституция - няма да изпращаме оръжие за Украйна, заяви държавният глава Видео: NOVA

Г-н Костов явно е забравил българската конституция - няма да изпращаме оръжие за Украйна, заяви държавният глава

България няма да изпраща оръжие и боеприпаси за Украйна. Това заяви държавният глава Румен Радев във връзка с дискутирания в политическите среди въпрос от изминалите дни, предаде NOVA.

Радев допълни, че не президентската институция, а политическите партии отдавна са излезли извън нормите на Конституцията със системния си отказ да поемат отговорност и да съставят правителство. И ги призова да поемат отговорността да съставят редовно правителство. Отбеляза, че в противен случай, когато партиите не искат, не могат или ги е страх да го направят, президентът е длъжен да назначи служебно.

Г-н Костов явно е забравил българската конституция, но ние не сме забравили, че по време на неговото властване, България беше разпродадена на безценица. Българската позиция е ясна и еднозначна. Ние няма да изпращаме оръжие и боеприпаси за Украйна! Служебното правителство показва, че страната може да управлява ефективно дори по време на една тежка криза. Нещо повече – след решаването на редица важни проблеми и кризи от служебното правителство, сега ще бъде много по-лесно”, заяви Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Бу
    И защо не е в затвора с отнето имущество тогава? Дрън-дрън и накрая една голяма нула. Затова всеки нарича "президента" - натовската марионетка крадев.
  • -1
    5
    до четвъртия
    Как какво му направиха, Бойкикев и ген. Атанасов драпат за властта. Генерала-президент прие помощта на изборите от хората на Костов, а и те гласуваха за своите съпартийци. Нека не забравяме по какво преподаваше Иван Костов. А прокурора - генерал Атанасов, разплакал цялата Разградска област. Да не говорим за Христо Бойкикев
  • 3
    4
    Бутафория ...
    И какво му направиха на Гаргамел за това " ... че по време на неговото властване, България беше разпродадена на безценица"!? Всички политически клоуни играят в един и същ цирк ... публиката ги зяпа и им ръкопляска.
  • -4
    3
    ivo
    Този човек го харесвам все повече!
  • 4
    2

    Зщото ти каза, че не си политик, а пилот!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари