Румен Радев е с положителен тест за COVID-19

1
Президентът отмени участието си в глобален форум в Баку
Президентът отмени участието си в глобален форум в Баку Снимка: Фейсбук

Президентът отмени участието си в глобален форум в Баку

Президентът Румен Радев отменя участието си в десетия глобален форум в Баку. Държавният глава, който е в Азербайджан, е дал положителна проба за Ковид-19. Впоследствие са му били направени още два теста, които са отрицателни, той не проявява симптоми на заболяването, но това е решил да отмени участието си във форума, съобщи пресслужбата на държавният глава.

По-рано Румен Радев е провел видеоконферентен разговор с азербайджанския си колега си Илхам Алиев. Той е заявил, че през май тази година азербайджанската държавна петролна компания SOCAR ще открие свой офис в България.

Това е знак за сериозните намерения за задълбочаване на сътрудничеството между двете държави в енергетиката, е посочил още Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Не думай!
    Е, нали УЖ „ваксиниран“, бе, айол? Нещо ни излъга Румен или нещо с „ваксините“?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари