Румен Петков: Изродите отрязаха ръката, освободила Европа

3
Те ще си получат заслуженото и един ден ще лежат в затвора за стореното
Те ще си получат заслуженото и един ден ще лежат в затвора за стореното

Без произшествия премина нощта пред Паметника на Съветската армия

След дългогодишни дебати и опити да бъде преместен монумента от Княжеската градина, вчера започна демонтажа му. Решението е на областната управа, заради лошото му състояние.

Елементите ще се премахват поетапно и ще се съхраняват на друго място, след реставрация. Вчера беше отстранена част от най-високата фигура на монумента. БСП и Възраждане заявиха, че ще сезират прокуратурата за законността на действията на областната управа.

Късно вечерта дойдоха представители на инициативата "Искаме български паметник" и запалиха факли около загражденията.

"Изродите отрязаха ръката, освободила Европа. Те ще си получат заслуженото и един ден ще лежат в затвора за стореното.", сподели Румен Петков в социалната мрежа, където се виждат снимки от демонтажа на паметника.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    От ,,, до Любопитен
    Е,ще видим.Дано сме живи,ще стане ясно
  • 6
    9
    любопитен
    Чакам кога ще махнат ботуша, потъпкал Източна Европа, вкл. и България. Това мога да кажа на пикаещото в шадравани момченце Руменчо. А на предходния комантатор - съвсем различно е. Храмът "Всех Светих" беше съборен именно от коунистите под диктата на Съватска Русия. Единствените държави официално проповядващи атеизма бяха Съветската империя и ние, тяхната вярно губерния.
  • -2
    8
    до 5
    а ние с кого се прегръщахме тогава?!? а кого окупирахме пак тогава?!? а сега викаме - а нас защо?!?cc
  • -3
    7
    ,,,
    Ще бъде интересно в близките 10-20години да проследим съдбите на събарящите паметника.И на потомците им.Тук,в Русе,си знаем за разрушителите на "Всех святих".Някои ще кажат,че са много различни обекти.Аз не мисля.Става въпрос за памет,жертви,съдби....
  • -3
    6
    Някойчо
    Боже ... Дано не решат да отрязват едропанелните жилищни сгради, по съветски образец. Някога ги продадоха на хората за 7000 до 14 хиляди лева според големината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари