Румънци блокираха "Дунав мост" за пореден ден

0

Шофьори се оплакват, че стоят в задръстванията по близо час

Румънци блокираха "Дунав мост" при Русе за пореден ден.

Днес е последният ден от празниците на северните ни съседи за Света Богородица. Прибирането им към родината превърна движението по трите направления към границата в кошмар. Километрични задръстванията се образуваха на пътя Силистра - Русе и обратно, както и по булевардите “България“ и “Тутракан“.

Шофьори се оплакват, че стоят в тапите по близо час. Пътуващите към град Мартен също се оказват блокирани, тъй като малкото кръгово на Свободна зона е задръстено от камиони, които правят завой за влизане на граничния пункт, и от автомобили от Индустриалния парк.

Екипи на полицията дежурят на кръговото кръстовище пред граничния пункт и пропускат поетапно колите от трите направления към моста, но превозните средства са твърде много, а пропускливостта на моста малка. Така че придвижването става изключително бавно.

По обходния маршрут през село Николово също се образуваха огромни опашки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    12
    Ник
    Можеше да ги спирате във вътрешноста на страната да изчакват там Както действахте с камионите .или да влизат в буферния паркинг
  • 23
    11
    Минувач
    Пътната полиция в Русе е тотал щета. И за регулировчици не стават. Знаете ли кога мамалигите ще задръстят кръстовище в Турция или Гърция?
  • 12
    10
    Катя
    Защото полицията в гр. Русе си почива Ния плащаме някакви данъци и им плащаме заплатите
  • 1
    9
    FUCK YOU
    Еее сега баровците от Мартен далече от ГРАДА помияри Селски
  • 5
    8
    Магарето Марко
    Марко ще спечели наесен, и никакви Пенчовци да не се осмеляват да се кандидатират, без знанието на жените им. Магарето Марко наесен ше спечели битката с изневерника
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари