Росица Кирова: Явно Слави Трифонов е очаквал да извадя макетно ножче и да го размахам

2
Росица Кирова от ГЕРБ публикува позиция във връзка с изявление на Слави Трифонов
Росица Кирова от ГЕРБ публикува позиция във връзка с изявление на Слави Трифонов

Росица Кирова от ГЕРБ публикува позиция във връзка с изявление на Слави Трифонов

Защо заместник-председателите на НС Никола Минчев и Росица Кирова са още депутати, риторично попита лидерът на ИТН преди ден. Трифонов прави аналогия със случая с Тото, който отнесе остро обществено недоволство и прекратени рекламни договори и с оставката на Вежди Рашидов от всички публични постове.

В отговор Росица Кирова написа, че "още по време на заседанието се произнесох за казаното от г-н Рашидов" и обвини лидера на ИТН в откровен мачизъм, използвайки цитати от негови песни:

"Няма не искам, няма недей, щом те желая ставам злодей“

Тази песен се превърна в химн на много млади българи и никой не се съмнява, че е повлияла на нагласите им към момичета и жени.

Години след това Слави Трифонов добави в репертоара си песен в подкрепа на жените, жертви на домашното насилие. Но именно това е двойният стандарт, срещу който днес той се произнася.

Може би откакто е политик, същият смята, че сме забравили още едно послание в прословутия хит на Мачизма

"няма не искам, няма недей и да избягаш само посмей"!

Няма да задълбавам в примера, който дава с публичните си признания, че се е превърнал в „агресивно животно“, след като е открил секса в юношеска възраст.

Аз съм последователна в позицията си. И без колебание винаги в живота си съм се противопоставяла на всеки опит за насилие, принуда чрез страх и оскърбително поведение. Още по време на заседанието се произнесох за казаното от г-н Рашидов. Той понесе последствията от думите си.

Моята реакция на неодобрение е недвусмислена, но явно Слави Трифонов е очаквал да извадя макетно ножче и да го размахам срещу човека, който изразява различно от моето мнение.

За мен е обидно грозното и шизофренно изопачаване на фактите, вменяването на вина и нелепите декларации, с които някои "общественици" и медии едностранно и отдалечено от истината заляха ефира.

Истината е, че това трябва да обижда още повече българските граждани", заявява още Кирова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Тълкувател
    Грешите: Кирова от кир — съществително име, женски род, кирта̀, само ед., ж. Наслоена нечистотия по кожата на човек или животно. Изтривам кир с кесия за баня.
  • 3
    5
    до 3
    А ти си функционален идиот, който не разбира за какво става дума. Нищо лично, половината от завършващите средно образование са на твоето ниво.
  • 5
    4
    до 3
    не е певицата, тя е Кирилова, тая е дупетатката на баце дето е зам.предс. на парламента!
  • -2
    3
    Георги Кънев
    В интерес на истината Роси Кирилова беше една от най-бездарните български певици , къде ще кръжи и ще ходи като пчеличка в кошер си е лично нейна работа!
  • 10
    2
    ще река:
    Браво на Вежди Рашидов! И кое не е вярно от това, което изрече? Че курвите се събудиха? Ами събудиха се курвите! И в прекия смисъл на думата и в още по-прекия – този на политическите курви, които управляват държавата! Насрахте се с това „насилие“! Буквално се насрахте! Защото ЖЕРТВАТА сама намира своя насилник. Защото, всяка тъпа селска пръчка, готова да е курва заради някой лев, цена за цици, цена за „баровски“ заведения и някой по-скъп парцал и живот „хай“, е готова да се „влюби“ внезапно във всяко новоизлюпено парвеню, размахващо кинти, демонстрирайки комплексите си. Това да не би да не го виждате МАСОВО, накъдете и да се обърнете?! В България гъмжи от комплексирани „мъже“, надиплили пачки, чрез които демонстрират „мъжка мощ“, парвенюта, излезли от бостана, мислейки си, че като се татуират, яхнат някоя „топ“ кола, мандахерцат се на „топ“ места, лапнат по някоя пура, и хоп! – са „вип“ и голямата мъжкарска работа. В България гъмжи от евтини курви, без абсолютно никакво извинение!, възпитани като такива, от 15 годишни бришат и са готови и за едно питие в „топ“ място да въртят свирки в тоалетните, а по нататък, се „издигат“ в „класацията“, като гепят някой от парвенютата комплексари – я да им купи нови цици, я да ги облече баровски, я да ги заведе на някой курорт, я да им поеме финансовия масраф. После кацат на някой друг, и ги… биели. Обикновено мълчат, ама сега е модно либерално да кажеш постфактум, че са те били, че са те насилвали, че си жертва на насилие. Нищо, че сама си се навряла там, където е било ясно, че априори ще изядеш шамарите, щото и комплексарите са те приемали единствено като курва. Защото сама си играла ролята на жертва. И понеже ни управляват някакви сбъркани олигофрени, на кристали, дирижирани и наложени от едно посолство, родеещо се със сатанинското, техните „ценности“, либерални точно толкова, колкото боклука, какъвто са те, сега режисират долнопробния трилър – ахххх, насилват ни, жертви сме на насилие. И всички курви, бити, небити, ебани, недоебани, ревнаха, ахххх, жертви сме на насилие, ахххх, бият ни… Като не искате да ви бият, не се дръжте като жертви. Дори и комплексарят мъж има респект от истинската жена, силната жена, която не чака някой тъпанар да и купи нещо си или да наплати живота и.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари