Росица Кирова: Слави Трифонов да реагира бързо, за да не обиди избирателите си

0
Росица Кирова беше изключена от партия "Има такъв народ" седмица преди вота
Росица Кирова беше изключена от партия "Има такъв народ" седмица преди вота Видео: NOVA

Г-н Станислав Трифонов трябва да си даде сметка с какво се е захванал и с какви хора се е обградил, ако вече не го е направил до момента

Трябва да реагира бързо, за да не обиди всички онези, които гласуваха за него и му имат доверие. Аз също имам познати, които имат навежда и го подкрепиха. Не бих искала те да бъдат излъгани. В момента онези, които викаха против ГЕРБ под прозорците на МС, са повече в парламента. Нека да им дадем възможност да управляват, да покажат какво могат". Това заяви в студиото на „Неделята на NOVAдепутатът от ГЕРБ Росица Кирова.

Смятам, че не съм човек на никой. Онези, които ме познават, знаят. Не ме притеснява участието ми в един парламент като опозиция. Притеснява ме, когато хвърляме гръмки обещания и накрая се окажем неподготвени. В момента сме в ситуация на здравна и икономическа криза, когато добавим и политическа такава става зле”, коментира тя по повод това, че беше изключена от партията „Има такъв народ" седмица преди вота.

Според нея имаме голям проблем като общество и това си е проличало и на изборите. „Свикнали сме да гласуваме „против”, а не „за”. Гласувахме емоционално и сега трябва да живеем с този избор", заключи депутатът от ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари