Росица Кирова: Разбрах от медиите, че съм отстранена от партията на Слави

0
Преди седмица Кирова пи кафе с Борисов и се вози да джипката му, като това беше поводът Трифонов да я отстрани от партията
Преди седмица Кирова пи кафе с Борисов и се вози да джипката му, като това беше поводът Трифонов да я отстрани от партията Видео: БНТ

"Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партията"

Това заяви в сутрешния блок на БНТ Росица Кирова, която беше отстранена от партията на Слави Трифонов като координатор за Видин. Това се случи, след като Кирова се вози в джипа на Бойко Борисов, а след това пи кафе с премиера, който инспектира ремонта на пътя Видин - Ботевград.

"Не мисля, че съм нарушавала устава на партиятаБях поканена на инспекцията от Нанков и Борисов, като представител на гражданското обединение, което има пряко отношение към ремонта на пътния участък. За мен Видин е кауза, това което се случва в региона през последните 30 години е тъжно", допълни Кирова.

"Ходила съм и съм организирала протести през последните 10 години, но повече от месец не ходя на протести. Смятам, че протестът се изчерпа и не предлага алтернатива. Смятам, че партията на Трифонов е такава и тя трябва да спечели, трябва да подготви своя електорат", категорична е отстранената координаторка.

"Срещата ми с Борисов беше като настоящ премиер на България, човекът който изпълни своето обещание за региона. Да, седнахме да пием кафе - разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е необходимо за региона. Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново, аз съм достоен човек", каза в заключение Росица Кирова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари