Росица Георгиева е единственият кандидат за началник на РУО - Русе

4
МОН организира още едно състезание с "Идин" кон в Русе
МОН организира още едно състезание с "Идин" кон в Русе

МОН организира още едно състезание с "Идин" кон в Русе

Росица Георгиева, досегашният началник на РУО - Русе, е единственият кандидат, допуснат до конкурса на МОН за същия пост

Това става ясно от официално публикувания списък с допуснатите и недопуснатите кандидати, който се очакваше да бъде публикуван днес, 14 декември. Недопуснати кандидати няма, т.е. други не са подали документи за участие в конкурса.

До 5 дни по закон трябва да бъдат обявени датите за теста и интервюто, които трябва да бъдат проведени с кандидата, за да бъде одобрен за поста началник на РУО в Русе.

От МОН уточняват, че във връзка с Решение № 855 на Министерския съвет от 25 ноември 2020 г. за удължаване срока на обявената извънредна епидемична обстановка и раздел I, т. 6 от Заповед № РД-01-677 от 25.11.2020 г. на министъра на здравеопазването след отпадане на цитираната мярка, допуснатият кандидат своевременно ще бъде информиран за конкретната дата, час и място на провеждане на теста и интервюто.

Изглежда, че няма други желаещи за директорски длъжности в Русе 

А може би всички са наясно, че няма нужда да си губят времето с "нагласени" конкурси, които се правят съвсем формално, за да се назначат "нашите" хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари