Росен претърпя успешна операция

4
Самотният баща от Русе започва физиотерапия и рехабилитация
Самотният баща от Русе започва физиотерапия и рехабилитация

Росен претърпя успешна операция.

Страхотните новини за самотния баща от Русе споделиха негови близки:

 "Току- що се чухме с него, излезнал е вече от Реанимация. Операцията е започнала в 8 ч. и е приключила в 15 часа вчера. Успешна е! Днес е получил силно сърцебиене, минал е ЕКГ. Това е нормално, след такава операция. Нещото, което ме зарадва е това, че има чувство за хумор. Усеща си краката. От утре започва физиотерапия и рехабилитация."

Припомняме ви, че след операция, направена в България, състоянието на русенеца Росен Стефанов се беше влошило.

Вместо подобрение, каквото опериращите го лекари обещали, в момента състоянието на Росен е такова, че той вече дори не може да стане сам. По думите му, до скоро е имал травма на дълбокия нервус перонеус на ниво глезен и стъпало на левия крак, а сега вече има и на десния. Изкривяването на гръбнака му вече е видимо и започват да се появяват болки.

Надеждите на младия мъж бяха свързани с операция в турската клиника „Медикъл Парк“. Сумата за нея бе непосилна за самотния баща на 3-годишно момиченце, затова бе организирана благотворителна акция за набирането й. След апела, на който много хора откликнаха, нужните средства бяха събрани и така той замина на лечение в Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари