Росен Плевнелиев ще се окаже най-достъпния мъж в България

0

Снимката, която виждате, не е монтаж. В разрез с високия си ранг, президентът Росен Плевнелиев ще се окаже един от най-достъпните мъже в държавата, с когото всеки ексцентрик може да фамилиарничи. Вместо да бъде строго охраняван от гардовете си от НСО, за пореден път лековато и смущаващо селфи скандализира обществото и предизвика ожесточени коментари, някои от които очаквано неблагопристойни. Най-честно срещаният бе „Този човек нормален ли е?", пише в. "Всеки ден".

Преди ден в интернет плъзна екзотично фото на президента с негов фен, който буквално е го е награбил в прегръдка и в изблик на възторг го целува страстно по бузата, докато снима с телефона си. Първоначалните реакции са, че кадъра не е реален, а е монтаж. Оказва се обаче, че снимката е напълно истинска! По-късно стана ясно, че фотоса е направен на празника на розата на 8 юни в Казанлък , където Плевнелиев бе почетен гост.

В тон с повода, президентът е окичен с огърлица от рози, подозрително напомняща гердан на сластна островитянка. Така и не стана ясно обаче кой е мъжът - някъде се спомена, че бил негов приятел, другаде, че е японец.

Интересно за всички бе, че президентът не изглежда никак смутен от странното поведение на мъжа, който го целува, а напротив - широко засмян се радва на избликналите му емоции. Като капак, смущаващото фото бе пуснато недвусмислено два дни след гейпарада в София. Естествено, тръгнаха логичните въпроси - истинска ли е снимката, кой е мъжът, така близък с държавния глава и как охраната е допуснала той да стигне до него и да го заклещи в прегръдка, преди да го нацелува.

Както му е редът, зададохме въпросите си в прессекретариата на Президентството. Колегата, с когото се свързахме първоначално, чистосърдечно призна, че е бил в дълъг отпуск и не е запознат със случая. Следващият служител на пресотдела обаче категорично отказа да даде отговор на въпросите ни и със строго служебен тон обясни, че можем да ги зададем само на служебния мейл, както и направихме. Поведението на пресслужителя все пак бе смущаващо, тъй като на всеки наш въпрос и обяснение се даваше отсечен и механичен отговор: „Въпросите си можете да зададете на имейл".

Важно е и дали охраната на президента допуска неизвестни да се снимат както пожелаят с държавния глава във всякакви разкрепостени варианти? Въпросът е доста актуален и след предишното нелепо селфи на президента с мнимата бизнесменка Ваня Тучева, която също лесно се добра до президентската прегръдка. Впоследствие се наложи Плевнелиев да обяснява, че не познава въпросната дама, която се оказа елитна компаньонка. Ами ако утре някой терорист, недай си Боже, се промъкне до президента и реши и той да го прегърне? Но да спестим излишните прогнози, ясно е, че и двете нелепи селфита, за които споменахме не отварят, а рушат тотално имиджа на държавния глава.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари