Росен Плевнелиев и Деси Банова ще си имат бебе

0
Журналистката и президента стягат сватба
Журналистката и президента стягат сватба

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - красивата журналистка на Нова телевизия Деси Банова, ще си имат бебе.

Бившата синоптичка, която в продължение на 20 г. ни уведомяваше какво време ни чака, очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, научихме от  "24 часа".

В началото на октомври м.г. Плевнелиев обяви в интервю, че бракът му е вече история Малко повече от месец преди това започва любовната му история с Деси Банова.

Когато в края на миналата година се разбра, че двамата са двойка, избраницата на президента (2012-2017) предпочете да слезе от картата и да започне нов етап и в кариерата. Направи своята рубрика “Истории на успеха”, в които всяка седмица ни среща с българи, които имат таланта и възможността да живеят и работят навсякъде по света, но които са избрали да останат в родината. Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев, жълти медии започнаха да пишат на талази, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Преди да роди, журналистката ще се омъжи за президента, научихме още от "24 часа".

Деси и Росен се харесват точно преди година - на 26 април 2017-а, когато са гости на едно и също събитие. Тогава успяват да поговорят. Нещо повече - президентът Плевнелиев се запознава и с бъдещата си тъща, която тази вечер придружава дъщеря си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари