Росен Плевнелиев: Ако днес бях президент, щях да кажа: "Напред към еврозоната!"

2
По думите на Плевнелиев държавата е дълбоко разделена
По думите на Плевнелиев държавата е дълбоко разделена Снимка: bTV

По думите на Плевнелиев държавата е дълбоко разделена

Радев задълба в дълбок популизъм. Скандалите са плод на това“. Така Росен Плевнелиев, президент в периода 2012 – 2017 г., оцени годините, в които Румен Радев е държавен глава и управляваха няколко назначени от него служебни правителства.

Държавата е дълбоко разделена, политически противопоставена в братоубийствени битки, скандали един след друг. Губим перспективата и посоката. Имаме един президент, който постоянно обяснява по най-дълбоко популисткия и недържавнически начин как ще спасява българската държавност, а може би трябва ние да я спасяваме от него“, коментира още Плевнелиев, цитиран от bTV.

На въпроса какво би посъветвал депутатите, ако днес беше президент, той отговори: Щях да кажа: „напред към еврозоната, напред към Шенген, напред към една нова фаза на интеграция на България в Европа“.

По думите му правителството има задачи от историческа важност и ако не ги свърши, може да пропуснем шанса си за влизане в еврозоната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    роскоидиота
    Аз съм роскоидиота. Избягах от гръцка болница за психиатрично лечение. Моля ви не ме издавайте на гръцките санитари, които ме търсят под дърво и камък да ме приберат обратно .................. https://i.postimg.cc/htNQnvnn/2111277711.jpg .......................
  • 11
    5
    роскоидиота
    роско-идиота: ако бях главнокомандващ на българската армия щях да покажа на Кремъл кон боб яде ле, с "новите" ни хамериканс7ки самальоти. Другари НАПРЕД КЪМ сатаНато! .............................. https://postimg.cc/ns7fvJk8 ..........................
  • 18
    4
    Indianec v BG
    Такъв жалкар не заслужава коментар. Хау!
  • 25
    3
    ,някой
    Най често срещаната дума при Чехльо е популизъм !Всячески се опитва да дава мнение
  • 26
    2
    Прякора
    Не мога да спра да се хиля, как този се възмути, че някой имал прякор "Трактора". Все едно не знае какви са неговите прякори :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари