Росен Даскалов вдигна пищна сватба в Русе

7

Създателят на „Синкар“ Росен Даскалов каза „Да“ на музата си Сияна.

Менделсон събра в Русе български и международни автомобилни звезди през уикенда. Всички те бяха гости на пищната сватба, която вдигна създателят на първата българска суперкола Росен Даскалов, пише Монитор.

След дългогодишна връзка, Даскалов се врече във вярност на музата си Сияна пред 450 гости от цял свят.

Църковният ритуал бе извършен в средновековната крепост Червен – най-старата запазена защитна стена с бойна кула у нас. Там в руините на средновековната черква двамата влюбени си казаха „Да“ пред близки и приятели.

По-късно сватбата продължи до ранни зори в зала „Булстрад Арена“. Огромното помещение бе декорирано във воали цвят мента, какъвто бе дрескодът и на гостите.

В шоуто пък участие взеха както клуб „Фламинго“, Мими Иванова и Развигор Попов, така и суперколите „Синкар“. Две от тях бяха паркирани до сцената, след като докараха младото семейство в залата.

"За нас всеки един от присъстващите тук тази вечер е много специален човек, който ни е помогнал в решаващ момент. Може да е било с една дума или жест, но го е правил. Затова всички вие сте толкова важни за нас и се радваме, че сте с нас в този толкова специален ден", приветства Даскалов гостите в залата.

Часове след като си казаха „Да“ Даскалови имаха нов повод за празнуване – тяхна кола спечели първо място в рали сериите в Канада.

Росен Даскалов е инженер, дизайнер, пилот, създател на първата българска суперкола Sin R1. Започва да се занимава с картинг и автомобилизъм още от дете, като в последствие автомобилите се превръщат е негова страст и професия.

През 2012 година създава компанията Sin Cars и първият български суперавтомобил Sin R1.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари