Росен Даскалов: Апаратни игри целят да бламират промяната

3
Те нямат за цел развитие на града, а запазване на ситуацията в момента
Те нямат за цел развитие на града, а запазване на ситуацията в момента Снимка: Русе Медиа

Напрежението в ГЕРБ - Русе продължава да расте.

Както Dunavmost.com съобщи вчера, след като новият общински ръководител Росен Даскалов бе представен официално пред медиите, късно вечерта членове на общинското ръководство на ГЕРБ заедно с кметовете и кметските наместници, избрани и подкрепени от партията, излязоха с политическа декларация в подкрепа на кмета Пламен Стоилов.

Росен Даскалов на свой ред тази сутрин коментира ситуацията в профила си във Фейсбук:

"Председател съм на общинската структура на ГЕРБ от по-малко от седмица, а вече забелязвам нежелание от страна на част от общинското ръководство да се работи за промяна.

Знаете също, че част от това ръководство е назначено в общината на различни позиции и е под прякото управление на настоящия кмет

Процедурните хватки и апаратните игри, на които ставаме свидетели, изглежда са с цел да бламират промяната, която започва. Те нямат за цел развитие на града, а запазване на ситуацията в момента. Апаратните игри винаги целят да прикрият нещо и са в стила на други партии

Приемам и разбирам мнението и позицията на различните ни членове и колеги. Но не и в ситуацията, в която това се прави в услуга на интереси, различни от обществените. 

Аз ще продължа да избирам градивния подход."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари