Декларация в подкрепа на Пламен Стоилов

12
Общинската структура на ГЕРБ - Русе започна да губи равновесие
Общинската структура на ГЕРБ - Русе започна да губи равновесие

Общинската структура на ГЕРБ - Русе започна да губи равновесие, след като Бойко Борисов свали доверието си от настоящия кмет Пламен Стоилов.

Изглежда всички около кмета на Русе живеят задоволително добре и трудно ще преживеят факта, че трябва да отидат да се регистрират в Бюрото по труда. След два дни на 8.08.2019 год. предстои събрание в Община Русе, на което ще се разплете цялата интрига около номинацията на ГЕРБ за кмет на Русе.

Днес обаче, общинското ръководство на партията е решило да изпревари събитията с приемането на политическа декларация в подкрепа на Пламен Стоилов.

Това показва, че на всички подчинени на сегашния кмет им пари под краката и драпат със зъби и нокти към общинската хранилка. Притесняваме се, че от толкова много пренатягане към лидера Бойко Борисов може да скъсат ангренажен ремък, а Росен Даскалов вече обеща публично, че няма да им поправя таратайките.

Да оставим настрана факта, че Пламен Стоилов и компания не се интересуват от мнението на хората, сега за тях е много по-важно ЛИДЕРА да ги забележи, да ги оцени и да ги остави още 4 години да си папкат на спокойствие. А това, че на изборите гласуват хората изглежда не е от голямо значение за "демократичната" структура на ГЕРБ.

Представяме ви и политическа декларация в подкрепа на г-н Пламен Стоилов, приета от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе.

ДО

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПП ГЕРБ

ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ

ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ

От членовете на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Община Русе и от кметовете и кметските наместници от Община Русе, избрани и подкрепени от ПП ГЕРБ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОРИСОВ,

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ,

С настоящата политическа декларация заявяваме категоричната си подкрепа за Кмета на Община Русе и доскорошен Общински ръководител на ПП ГЕРБ г-н Пламен Стоилов.

Днес, след два успешни кметски мандата, г-н Стоилов може да отчете редица постижения, за които винаги досега е получавал нашата подкрепа:

За осем години той съумя да изтръгне града от безвремието и даде ясна перспектива за развитието на Русе като проспериращ икономически и културен център; Създаде сплотен и добре работещ екип от професионалисти и въведе ред, прозрачност и дългосрочна стратегия в управлението на Общината; Наложи дух на сътрудничество и търсене на максимално широк консенсус в Общинския съвет, както и на активен диалог с гражданите, бизнеса и медиите; Активно работи за подобряване на инвестиционния климат в града, както и за привличането на нови производства, чрез което Русе възвърна позициите си на индустриален център в страната; Реализира знакови за града проекти, чакани десетилетия наред от русенци, в това число: Възвръщането на европейския блясък на Русе и обръщането на града с лице към река Дунав; Подобрената транспортната свързаност между центъра и кварталите; Цялостната модернизация на общинските училища и детски градини; Завършването на Спортната зала; Обновяването на емблематични музеи и сгради паметници на културата.

Благодарение на упоритата и всеотдайна работа на г-н Стоилов, Русе достигна до висини, за които до преди няколко години не сме дръзвали дори да мечтаем: Градът ни беше домакин на Световно първенство по волейбол; ФК „Дунав“ се завърна в „А група“ и дори беше на крачка от участие в Лига Европа; През 2016 г. бяхме удостоени с отличието „Европейски град на спорта“; На сцената на „Монбат Арена“ посрещнахме световни величия като Lord of the Dance, Nazareth, Uriah Heep, Foreigner и много други.

Откакто е в политиката, г-н Стоилов в нито един момент не забрави от къде е тръгнал – запази директния си контакт с хората и остана един от нас! Чрез своите борбеност, енергия и плам, той се утвърди като безспорен лидер и лице на ГЕРБ в Община Русе, отстояващо ценностите и авторитета на партията! Нещо повече – той съумя да изгради една здрава и сплотена структура на партията в Община Русе, която ежедневно, а не само преди избори, работи за решаването на проблемите на хората.

Отчитайки всичко, казано дотук, и вярвайки в демократичните принципи при функционирането на ПП ГЕРБ, заявяваме пред нашия лидер, г-н Бойко Борисов, както и пред Изпълнителната комисия своята категорична подкрепа за г-н Пламен Стоилов!

Благодарение на успешните му два кметски мандата, Русе устойчиво пое по пътя на своето европейско развитие и всяка промяна на този курс би била фатална с оглед изпълнението на важните за нашия град проекти. Заявяваме също така своята готовност да работим за поредната знакова изборна победа на ГЕРБ в Община Русе, защото нямаме желание градът ни да се върне там, откъдето тръгна преди 8 години!

Вярваме, че като човек, доказал своите лидерски качества, своя управленски опит и своя висок морал, г-н Стоилов е най-подходящото лице за Кмет на Община Русе и водач на листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ!

С уважение:

  1. Иван Григоров – Организационен секретар на ПП ГЕРБ – Община Русе
  2. Наталия Кръстева – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
  3. Емил Милушев – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
  4. Михаил Павлов – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
  5. Димитър Кънчев – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
  6. Светлозар Симеонов – Член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Русе
  7. Димо Тонев – Кмет на град Мартен
  8. Божидар Стоилов – Кмет на с. Сандрово
  9. Василена Цанкова – Борисова – Кмет на с. Бъзън
  10. Мариела Йорданова – Кмет на с. Ново село
  11. Невяна Атанасова – Кмет на с. Тетово
  12. Петър Петракиев – Кмет на с. Просена
  13. Ехлиман Етем – Кмет на с. Ястребово
  14. Венета Недева – Кмет на с. Хотанца
  15. Людмила Сапунджиева – Кмет на с. Долно Абланово
  16. Румен Русев – Кмет на с. Червена вода
  17. Красен Колев – Кметски наместник в кварталите „ДЗС“ и „Образцов чифлик“
  18. Светлин Савов – Кметски наместник в квартал „Долапите“
  19. Ивелина Гайрева – Кметски наместник в квартал „Средна кула“

След като сте прочели декларацията, вече може да бъдете сигурни, че тези хора наистина живеят в много различна реалност от останалите граждани на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари