Росен Даскалов ли ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе?

9
Росен Даскалов е новият шеф на ГЕРБ в Русе
Росен Даскалов е новият шеф на ГЕРБ в Русе

Росен Даскалов е новият шеф на общинската организация на ГЕРБ в Русе, съобщиха от пресцентъра на политическата партия.

Решението за утвърждаването му е било взето късно снощи на заседание на Изпълнителната комисия на партията.

До този момент председател на общинската организация беше кметът на Русе Пламен Стоилов. Причини за рокадата не се съобщават, предполага се, че е във връзка със снетото доверие от страна на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов от русенския кмет.

Росен Даскалов е роден на 11 май 1971 година в Русе. Инженер, дизайнер, пилот, създател на първата българска суперкола Sin R 1. Започва да се занимава с картинг като дете, а впоследствие автомобилите се превръщат в негова страст и професия.

Изборът на Росен Даскалов в навечерието на местните избори подсказва, че най-вероятно той ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе.  

Без съмнение г-н Даскалов може да бъде по-добра и позитивна кандидатура от битите карти като Пламен Стоилов, Димитър Наков или докторът, който се храни с обществени поръчки. Но това не означава, че ще бъде успешен кмет.

Много е лошо когато големите партии се качат на раменете на известни личности, които в последствие използват като "носни кърпи" или "бушони".

Историята помни и други спортисти и бизнесмени, които влизат неподготвени в мръсната игра на политиката, само за да погалят собственото си его.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари