Роксана: Отвращава ме поведението на мои колежки

1
Певицата споделя, че искрено я гневи развратът
Певицата споделя, че искрено я гневи развратът Видео: NOVA

Певицата споделя, че искрено я гневи развратът

Мариян Станков-Мон Дьо ни среща с „Кралицата на ромската музика" – Роксана. В откровеното интервю певицата разказа за загубата на майка си, положителните и отрицателните страни на професията си, униженията, които е понесла заради произхода си и проблемите в личния си живот.

Аз съм Роксана, за всички, които ме обичат и Тони – за най-близките ми. Винаги съм се чудела коя от двете е по-силната. Аз съм свръхемоционален човек. И много неща ми пречат от това, че съм Роксана. Роксана е тази, която прави грешките”, споделя певицата, предава NOVA.

Тя става популярна в момент, в който губи майка си при нелеп инцидент. „Тя страшно много ми липсва. В момента нямам човек, с когото да си споделям чисто по женски. Бях чувала думите: Колкото по-високо стигаш, толкова по-сам оставаш. Не знам докъде съм стигнала, но съм сама”, откровена е Роксана.

Тя разказа и за подигравките, които търпи заради етноса си. „За мен расизмът трябва да е подсъдим. Унижавана и подценявана съм била само от колеги. Обяснението за това е само едно - че съм можеща. За мен най-травмиращо е, когато обиждат децата ми”, споделя артистът.

Тя признава, че нещото, с което не може да се съгласи, е слободията, а искрено я гневи развратът.

Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки, коментира още Роксана.

Тя разказа и за момента, в който внезапно е решила да направи кавър на песен на Бионсе на ромски език. От екипа на световноизвестната поп дива не поискали и стотинка за това. „След като им изпратихме песента, те ни върнаха мейл, в който пишеше: „Wow”, спомня си Роксана.

Тя призна още, че в момента е на кръстопът в личния си живот и по отношение на връзката си с бащата на малкото ѝ дете. „Прощава Господ, а аз не съм Господ. Но не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си. Не искам да казвам нищо повече, защото безспорно отношенията ни са разклатени, но не знам какво ще се случи в утрешния ден”, завършва певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    мамка ти и лъжлива патладжанка. разврата я дразнел но джуките и циците и вървят пред нея. с тях какво точно послание изпраща ? не на разврата ли ? мамка ти циганска. по комунизма бяхте в ред защото имаше БОЙ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари