Рогозин: Известен британски блогър е задържан в "Байконур"

0
Заедно с Бенджамин Рич е задържана и беларуската гражданка Алина Зелупа
Заедно с Бенджамин Рич е задържана и беларуската гражданка Алина Зелупа Снимка: Екатерина Штукина / ТАСС

Заедно с Бенджамин Рич е задържана и беларуската гражданка Алина Зелупа

Британският гражданин Бенджамин Рич, известен ЮТюб блогър, и беларуската гражданка Алина Зелупа са били задържани днес на космодрума "Байконур" в района на стартовата площадка 112 на комплекса "Буран".

Това съобщи генералният директор на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин, цитиран от Ройтерс и БТА.

"В 18:10 ч. московско време от космическия център "Южен" ("Байконур") постъпи доклад за задържането в района на стартовата площадка 112 (принадлежащия на Казахстан комплекс "Буран") на британския гражданин Бенджамин Рич и на беларуската гражданка Алина Зелупа. И двамата се намират в полицейското управление на град Байконур", написа Рогозин в своя канал в Телеграм, цитиран от ТАСС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари