Родна журналистка се подигра с Ботев

0

Публицистката и журналистка Жанина Драгостинова, която се изявява и като видна „Дабългаристка” се изгаври с една от светините на България – Христо Ботев, пише БЛИЦ.

Навръх 2-ри юни, в който страната ни отбелязва и паметта на загиналите за свободата на Отечеството, тя написа изключително нелеп и обиден статус във Фейсбук по адрес на Христо Ботев.

Думите й веднага предизвикаха десетки гневни реакции.

Сред тези, които я разкритикуваха, бе и депутатът Сашо Симов, който написа: „Удивително е мракобесието, което може да скове "умнокрасивия" мозък....Типичен пример за това е тази дама, открита от мой ФБ-приятел, видна дабългаристка. Нека не се заблуждаваме - това не е обикновена интелектуална тъпотия, това е целенасочена атака срещу непоклатимите стойности на България. Вече съм убеден.

Самата Жанина Драгостинова също отговори на Александър Симов:

"Тъй като депутатът Alexander Simov ме е сложил на позорния стълб на стената си като същество мракобесно и "видна Дабългаристка", заявявам, че не членувам в партията "Да, България", както и в никаква друга. Отговорност за думите си нося само аз, те могат понякога да са правилни, друг път грешни, както е при всички хора. Ако депутатът търси начин за разправа с политическите си опоненти, моля да не го прави чрез мен."

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари