Родителите искат смъртно наказание за убиеца на Вероника

30
За връщане на смъртното наказание призоваха родителите на убитата във Велико Търново 23-годишна студентка Вероника
За връщане на смъртното наказание призоваха родителите на убитата във Велико Търново 23-годишна студентка Вероника Видео: TV7

Момичето ще бъде погребано в родния Никопол, днес предават тялото на близките

За връщане на смъртното наказание призоваха родителите на убитата във Велико Търново 23-годишна студентка Вероника. Кой каквото е направил, това да получи, заяви почерненият баща.

28 февруари, 18:55 ч. Това е предполагаемият час на убийството на Вероника в тъмен и безлюден район на Велико Търново. За последно 23-годишната млада жена от Никопол е провела разговор по телефона с приятелки. Разбрали се да пият кафе, но, за съжаление, плановете им се провалили.

Виктория е убита с брадва. Липсват дамската й чанта, портфейлът и телефонът, от който е направено последното изходящо обаждане. Охранителната полиция и следователи буквално "обръщат" района край река Янтра, където е намерено тялото на Вероника Здравкова.

Мястото през деня е живописно, но нощем тук става страшно. Признанието е на криминогенни субекти, клошари и роми, които живеят в катун. 40-годишният Ахмед Мехмедали е клошар. Твърди, че за последните две години лично е намирал три трупа, единият от които със следи от насилие.

Вече никой не помни кой е Янко и кога е бил убит. Дали това ще се случи и с Вероника? Отговорът на този въпрос търсят и родителите на мъртвото момиче - Надя и Трайчо Трайкови от Никопол. Срещаме ги след поредния разпит в следствието. Майката на Вероника разкрива своята хипотеза за зверството.

Вероника има по-голяма сестра – Мирослава. Бременна в последния месец. Този факт крепи все още Надя и Трайчо да не рухнат.

Днес се очаква тялото на Вероника да бъде предадено на родителите й. Момичето ще бъде погребано в родния си град Никопол.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари