Родители от Русе вече имат 5 деца

16
Божена и Давид: Ако Бог реши, ще имаме и шесто
Божена и Давид: Ако Бог реши, ще имаме и шесто Видео: bTV

Божена и Давид: Ако Бог реши, ще имаме и шесто

Колко трудно е във времена на криза да се грижиш за 4 момчета и едно момиче? Леда Виденова се срещна с едно младо семейство от Русе, чието пето дете проплака в столичната болница „Лозенец“.

Семейство Александрови са заедно от 8 години, а вече имат 5 деца. Александър на 7, Любов на 5, Давид на 4, Павел на 2 и новороденият им пети син - Борис, предаде bTV.

„Вече с нетърпение го очакват да го видят, да се грижат, да помагат. Много обичат своите братя и сестра. Това и нас ни ощастливява и ни окрилява и се чувстваме сплотени“, заяви Божена Александрова, многодетна майка.

Божена е оперна певица, а Давид е студент по право. Живеят в Русе и работят за демографската криза в България.

„Много хора си казват, че може би е много трудно, дори невъзможно. Виждаме, че това е голяма радост за нашия дом, за тях. Живеят много забавно, с много игри. Така, че за нас семейството е, когато има много деца, стига да има тази възможност“, казва многодeтният баща Давид Александров.

За нормалното протичане на раждането се погрижи доц. Д-р Дорина Асенова в екип с д-р Лещарска.

„Беше действително удоволствие. Винаги е гордост, когато ти се падне такава двойка на млади, смели, умни българи, които са решили да борят демографската криза“, коментира доц. д-р Асенова.

Семейство Александрови нямат намерението да спират дотук с децата и се надяват да имат шанс да имат и шесто дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Az
    После циганите правели по 5 деца
  • 5
    12
    Мислещ
    Поздравления за това смело решение! За такова решение обаче трябва да си малко луд, което не е задължително да е лошо. Обаче е лошо да се лъже...Студента правист-програмист реално не е програмист. Ха! Основните им доходи са от продажба на играчки, за което не споменават (сигурно има причина). Ха! Обаче избора да се представи точно, като програмист(добре платен занаят, за да не привлича вниманието на някои служби) сигурно е продиктувана от опита му в политиката, където не се славят с голяма искреност и честност... Което пък е в противовес с протестантските му разбирания. Ха!
  • 3
    11
    до 10
    Ъхъ. 6 до 10 хилки. Биха могли да бъдат, ама не и в Русе. Освен ако не е некой IT меринджей, което не е баш същото като програмист.
  • 6
    10
    Густав Адолф, до 9
    Във видеото си казаха, че е програмист. Така като гледам е 30-на годишен и нагоре, което може да означава и 10 години стаж. В IT сферата това биха могли да бъдат между 6 и 10 хилки на месец. Така че не се връзвай на глупостите на хора, които хабер нямат и сънуват детски играчки втора употреба.
  • 9
    9
    До 8
    Тъкмо се чудех как жена, която едва ли е работила и ден, поради очевадни майчински причини и студент имат средства да издържат толкова деца.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари