Роден бизнесмен се размаза с "Порше" в Турция

3

Наш бизнесмен, управлявал "Порше“ с бясна скорост в участък с мокра настилка, загина на магистрала в европейската част на Турция.

Пътният инцидент е станал вчера близо до магистралните гишета в района на Чорлу, разкриха журналисти от Текирдаа, цитирани от 24rodopi.com. Според тях загиналият е български гражданин, но е роден в Иран.

Алиреза Али Софияни загубил контрол на луксозния автомобил с регистрационен номер Х 8883 КА и последвал фатален удар в предпазните заграждения. Пътуващата в колата Нермин Мустафа е ранена, настанена е в държавната болница в Чорлу. Състоянието й е критично.

Алиреза Софияни е бизнесмен от Техеран, Иран. През 2002 година е регистрирал фирма у нас за внос, износ и търговия на едро и дребно на търкалящи лагери от всички водещи световни производители, установи проверка. Фирмата е базирана в Харманли. 

Журналистите от Текирдаа поясниха, че се води разследване, но на този етап било ясно, че колата се движела с над 130-140 км в час.

"Колата се е движела с много висока скорост. От удара мантинелата е счупена и буквално пробила колата от страната на шофьора. Спешният медицински екип откарал двамата пострадали в болницата, където водачът е починал", уточниха журналистите.

Източник: 24rodopi.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари