Робърт де Ниро с емоционална изповед за дъщеря си

1
9-месечната Джия е седмото дете на актьора
9-месечната Джия е седмото дете на актьора Снимка: Robert De Niro / Facebook

9-месечната Джия е седмото дете на актьора

Робърт де Ниро е изключително развълнуван от факта, че е станал баща отново.

Актьорът, който наскоро бе номиниран за работата си в "Убийци на цветна луна", наскоро обсъди родителството и колко трогателно е да го преживяваш на 80 години. В интервю за сп. AARP разказа за новото попълнение в живота му.

"На 80 да стана татко отново е страхотно. Всичко, което ме натоварва, изчезва, щом я погледна", каза той за 9-месечното си момиченце Джия. Тя е плод на любовта му с Тифани Чен. За малката Джия той допълни още: "Погледът ѝ е невероятен... Не знам как ще се трансофрмира с годините, но е много интересно да я наблюдавам как расте и се променя".

Де Ниро и приятелката му посрещнаха дъщеря си през май миналата година, пише Факти.бг. През последните месеци той обсъжда бащинството и хвали отдадеността на Чен като майка.

По-рано пред The Guardian Робърт разкри, че родителството не става по-лесно, без значение колко пъти ще преминеш през него. "То е такова, каквото е, но всичко е наред."

Джия е седмото му дете. Най-голямото му е на 52 години и е от актрисата Дрена де Ниро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари