РИОСВ - Русе състави акт на кооперацията в село Тръстеник

2
Санкцията е за високи нива на шум от зърночистачната машина
Санкцията е за високи нива на шум от зърночистачната машина

Санкцията е за високи нива на шум

Експертите на РИОСВ - Русе съставиха акт за установяване на административно нарушение на Производствена кооперация (ПК) „Зора“ в с. Тръстеник, община Иваново. Нарушението е установено при извънредни проверки след постъпили сигнали от жители на населеното място. Повишените нива на шум в околната среда са причинени от работата на зърночистачната машина, което е установено чрез измерване, извършено от Регионална лаборатория – Русе към ИАОС.

На председателя на кооперацията са дадени предписания да предприеме необходимите мерки за намаляване нивата на шум в околната среда и запрашаването на въздуха при обработката на зърнени култури.

Предстои последващ контрол за спазване на дадените предписания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    88
    Браво, невероятно, какъв успех, сътрахотни сте, разбили сте ги, каква работа сте отметнали?! Ще спите спокойно вече!!! Бастуни нещастни от Риосввмхбжйхсджбцмхсбнд, или както там ви е невероятното съкращение на още по-невероятната и "значима" службичка!!!
  • 12
    3
    До 1
    То да беше само по Липник! "Изрязват" си избушените дараци разни донори и по Цар Освободител, и по Борисова, и по Хр. Ботев, и по Бозвели... Контрол-НЯМА!!!
  • 15
    2
    4321
    Иво Пазарджиев публично заяви че ще се заеме със този проблем . В момента той се занимава със пръскането на комарите . Така че скоро няма да стане или никога ...
  • 20
    1
    ДО РИОСВ и КАТ
    КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ АКТОВЕ ЗА ВИСОКИТЕ НИВА НА ШУМ ПО БУЛ.ЛИПНИК? МАХНАТИ ГЪРНЕТА НА ЛЕКИ КОЛИ И МОТОЦИКЛЕТИ ИЛИ ПРЕФАСОНИРАНИ ИЗВЪН СТАНДАРТ ЗАЛОЖЕН ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ? КОГА,КОГА,КОГА,КОГА? КОЯ ГОДИНА ВЕЧЕ И КОЛКО ГОДИНИ СТАНАХА ТАКА ? КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИЗВЪРШВАТЕ СЪВМЕСТНИ ОПЕРАЦИИ,КОЙ ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ОБАДИ ШУНДАФЕЛИ И ШУНДЬОВЦИ ТАКИВА ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари