РИОСВ - Русе отличи автори в Националния конкурс „Да уловиш мига“

0
В конкурса се включиха ученици от ОУ „Отец Паисий“
В конкурса се включиха ученици от ОУ „Отец Паисий“ Снимка: РИОСВ - Русе

В конкурса се включиха ученици от ОУ „Отец Паисий“

РИОСВ - Русе отличи с грамоти и предметни награди участници в Националния конкурс „Да уловиш мига - 2023 г.“. Конкурсът се организира и провежда за осма поредна година от Основно училище „Отец Паисий“ - Русе, с партньорството на екоинспекцията.

На церемония днес в училището специална награда получи Ивайла Анчева от III а клас на училището - домакин. Останалите отличени автори в категория рисунка са Йоанна Илиева и Марая - Стефани Димитрова от Арт клуб „Цветно“ при Младежки дом „Захари Стоянов“ гр. Добрич и Симона Тутекова от ЦПЛР ОДК „Гея“ - гр. Ловеч. В категория снимка, специалната награда е присъдена на Сава Даниел Стефонов, възпитаник на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ – гр. Севлиево, съобщиха от екоинспекцията.

Изложба с отличените автори в тазгодишното издание на конкурса „Да уловиш мига“ ще бъде подредена във фоайето на РИОСВ - Русе в началото на следващата година.

Пълният списък на отличените автори е публикуван на интернет страницата на училището.

ОУ „Отец Паисий“ гр. Русе има 157 годишна история с традиции и постижения. Богатство на училището са талантливите ученици с изявени способности в областта на математиката, изобразителното изкуство, английският език, информационните технологии и спорта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    НЕКАДЪРНАТА ЦОНА
    като не може да издава НП, да издава грамоти. За нищо не става тази алчна баба, освен за ЗЕЛЕН РЕКЕТ. ОСТАВКА!!!
  • 5
    2
    Гост
    Иначе трябва да работи.
  • 4
    1
    88
    С това ли се занимава РИОСВ - Русе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари