Рецидивист ухапа полицай в патрулка

0
31-годишният мъж крещял и заплашвал полицаите със саморазправа
31-годишният мъж крещял и заплашвал полицаите със саморазправа

31-годишен мъж е задържан за закана и телесна повреда на полицай в Хасково.

В 1:45 часа в полицията е получен сигнал от диспечер на частна охранителна фирма, че от заведение в комплекс „Веспрем“ в Хасково е задействан паник бутон с искане за съдействие.

На място са изпратени 2 автопатрула, които са установили, че в заведението е Александър Янакиев, който не желае да си тръгне. Същият е отказал да представи документите си за самоличност и е поканен да посети полицейското управление. Поставени са му белезници и е качен в патрулния автомобил. Влизайки вътре, мъжът започнал да крещи и да удря главата си в задния десен прозорец на колата, крещейки и заплашвайки полицаите със саморазправа.

Един от тях се е опитал да го успокои и да спре самонараняванията, когато е ухапан в областта на лявото рамо от задържания. От държавното обвинение информираха още, че той е наплюл и униформения.

Мъжът от с.Криво поле, познайник на полицията е задържан до 24 часа. Александър Янакиев по данни на прокуратурата вече е осъждан за хулиганство. В МВР регистрите той има и палежи и нанасяне на телесни повреди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари