Ресторантьорски бойкот: По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!

2
Започват протести в страната срещу новите ограничения, подготвя се и национален такъв
Започват протести в страната срещу новите ограничения, подготвя се и национален такъв Снимка: Кадър Bulgaria On Air

От днес заведенията в София трябва работят до 22 часа и на 50% от капацитета си.

Собствениците ще бойкотират мерките. Те се определят като най-ощетения бранш, защото почти 100% от персонала е ваксиниран.

"Ние нямаме избор. Повечето от колегите, които не са фалирали още, нямат варианти какво да правят. Ако трябва да спазват тази заповед, това означава да фалират бавно и продължително. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. По-добре да ни пишат актове и ние ще ги обжалваме", категоричен е председателят на Съюза на заведенията в България Емил Коларов, предава Bulgaria On Air.

Ресторантьорите започват протестни действия. Първи излизат в Стара Загора. Протести ще има и в други градове, както и национален такъв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари