Ресторантьори: Не се оправяме с тока, няма да има държава

6
От масови фалити са заплашени не само ресторантьорите, но и повечето предприятия
От масови фалити са заплашени не само ресторантьорите, но и повечето предприятия Видео: NOVA

Собственици на заведения в Казанлък за пореден път са изправени пред казуса как да продължат да работят, на фона на високите цени на електроенергията.

С тези сметки сме на ръба. Тъкмо си върнахме клиентите и пак искат да ни затварят. Излъгаха ни и с помощите. Преведоха пари, колкото да си платя тока за един месец. При тези условия ще издържим максимум един-два месеца”, споделя собственикът на заведение Петър Стоянов, предава NOVA.

От масови фалити са заплашени не само ресторантьорите, но и повечето предприятия.

От понеделник 8 хиляди души остават без работа, тъй като заводът „Арсена” затваря врати. Причината- повишените цени на електроенергията и натрупани сметки за над 10 млн. лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    КЦМ
    Онзи Тарзан АлибегоФ не ви ли оправи?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари