Ресторантьор: Да издирват наркодилърите, а не да събличат хората

1
"Няма да търпим" е мотото на ресторантьорите, протестиращи след обиска в пловдивска дискотека
"Няма да търпим" е мотото на ресторантьорите, протестиращи след обиска в пловдивска дискотека Видео: NOVA

"Няма да търпим" е мотото на ресторантьорите, протестиращи след обиска в пловдивска дискотека

След акцията на полицията в заведение в Пловдив миналата седмица - днес от „Българска асоциация на заведенията“ и Сдружение на заведенията в България излизат на протест пред областната дирекция на МВР в града под тепетата.

Те искат оставката на вътрешния министър Демерджиев, директора на полицията Васил Костадинов и на главния секретар на МВР Петър Тодоров. Протестът минава под мотото "Няма да търпим", предаде NOVA. Според демонстрантка чувството на унижение и страх да не се повтори случилото се с обиските от дискотеката в Пловдив са причините за недоволството.

Протестиращи смятат, че отношението на полицията е недопустимо. "Фиаското на МВР-Пловдив в дадената вечер няма как да остане безнаказано. Нарушени са законите, Демерджиев трябваше да поиска оставки, а ако не го прави, да подаде своята", призова Ричард Алибегов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари