Рестартират програма "Асистирана репродукция" в Русе

0
Предложението ще се гласува от общинските съветници
Предложението ще се гласува от общинските съветници

Предложението ще се гласува от общинските съветници

За средства от бюджетния кредит по програма "Асистирана репродукция" в размер на 16 751,78 лева, да се организира втора сесия през 2023 година за прием на документи. Комисията предлага периода за прием на документи да е от 01.07.2023 г. до 31.08.2023 г., а документите да бъдат разгледани от комисията в десетдневен срок, считано от крайната дата за подаване на документите.

Това гласи предложение към Общинския съвет в Русе, внесено от председателя на здравната комисия д-р Теодора Константинова.

34 от постъпилите искания отговарят на задължителните изисквания и критериите за подбор за финансово подпомагане, гласи заключение на комисията

Общата сума по програмата е 60 000 лева, разпределени в две сесии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари