Наталия Кръстева вече не искала да бъде общински съветник

0
Две изявени дами обявиха, че няма да са общински съветници в новия мандат
Две изявени дами обявиха, че няма да са общински съветници в новия мандат Снимка: Наталия Кръстева / Facebook

Две изявени дами обявиха, че няма да са общински съветници в новия мандат

Две от изявените дами в Общински съвет - Русе обявиха днес от трибуната на местния парламент, че няма да са кандидати в листите за общински съветници на предстоящите местни избори на 29 октомври.

Това стана по време на дебатите по отчета на кмета Пенчо Милков за четиригодишния му мандат. Първо д-р Теодора Константинова от „Демократична България-Обединение“ пожела успех на бъдещите общински съветници и заяви, че тя няма да бъде сред тях, тъй като няма да е кандидат, предаде Русе Медиа.

Малко след това в своя реплика от трибуната Наталия Кръстева от ГЕРБ, която е зам.-председател на настоящия Общински съвет, също обяви, че няма да бъде съветник в следващия мандат. И се аргументира така: „За мен е пагубно Общинският съвет да девалвира от година на година. Нека следващите да са достойни, четящи хора, с позиция за града“, каза Наталия Кръстева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Сандрово майна
    Яка русенска вип курва
  • 36
    5
    niufj
    Вреди си синчето в голямата хранилка/политика/ и ще живее спокойно в разкопания център.
  • 13
    4
    Aha
    С тях и без тях все тая. Като цяло би било администрацията да се намали с 30%.
  • 14
    3
    Тая
    Вероятно се е нагушила като пеликан ...
  • 26
    2
    Общинските
    Съветници в Русе ся пълна гротеска, участието в сесиите е колкото да гарантира възнаграждението им, има хора които, които нито веднъж не са се изказвани или изразили позиция
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари