Общинският съвет в Русе осъжда руската агресия в Украйна

0
Д-р Теодора Константинова направи изказване от името на трите групи в местния парламент
Д-р Теодора Константинова направи изказване от името на трите групи в местния парламент

Д-р Теодора Константинова направи изказване от името на трите групи в местния парламент

Декларация, противопоставяща се на териториалните претенции на руската федерация спрямо Украйна и осъждаща агресията във всяка нейна форма внесоха на 30-ото заседание на Общински съвет – Русе групите на „Демократична България“, ГЕРБ и СДС.

Д-р Теодора Константинова направи изказване от името на трите групи в местния парламент като подчерта, че е недопустимо през 2022 г. споровете и неразбирателствата да се решават с оръжие.

Изпращаме поздрав и молитва към жителите на Украйна и по-специално към жителите на град Симферопол, който има дългогодишни дипломатически отношения на дунавската столица Русе“, завърши изказването си д-р Константинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Русенец
    Че кой ги пита?
  • 9
    2
    Eeeee
    Вчера се поклониха пред паметта на русофилските воини, днес "осъждат" Русия. Шашава работа !
  • 10
    1
    От Виена за Общински съвет...
    Общински съвет Русе рече да пусне една пъзня но се осра.Зер толкова години трупа и трупа камара от несвършен работа от съмнителни концесии и привитизаций,както скриване и деактуване на собственост общинска.Превърна се в брокерска агенция за недвижими имоти на местни и партийни интереси с мълчаливото съгласие на граждани и проверяващи органи и спъната разследваща журналистика. :-)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари