Решиха проблема с Агенция "Миграция" в Русе

0
Хотелите започват да кандидатстват за помощ за настаняване на украинските бежанци
Хотелите започват да кандидатстват за помощ за настаняване на украинските бежанци Видео: Кис 13

Започва кандидатстването за помощта от държавата за хотелите в страната, където пребивават бежанци от Украйна.

Всички структури, членуващи в браншовия съюз в Русе, са подадени към Областна администрация като желаещи да участват по мярката.

От утре до 5 април, хотелиерите, които са настанили украински граждани от 24 февруари до 30 март, може да кандидатстват за финансова подкрепа от държавата в размер на 40 лева без ДДС храноден за един човек.

Имало е голям проблем с Агенция "Миграция", но в Русе той е вече отстранен, заяви за Новините на телевизия КИС 13 председателят на местната организация на хотелиерите и ресторантьорите. Красимир Иванчев призовава хотелиерите да участват по мярката за подкрепа от държавата.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари