Репортерка писа обяснения за "обида към Борисов"

6
Тя твърди, че много уважава премиера и се е изразила нецензурно спрямо колега
Тя твърди, че много уважава премиера и се е изразила нецензурно спрямо колега

Репортерка от БНР от Благоевград е била накарана да пише обяснения обидила ли е или не Бойко Борисов, става ясно от публикация днес на сайта на радиото.

Вчера премиерът инспектира тунел "Железница", говори пред журналисти, а в края на видеорепортажите се чува нецензурна дума. В доста сайтове се появи новина, че репортерката е нагрубила премиера. 

“Въпреки неистовото желание за сензация и дълбоки конспиративни теории, истината е по-скоро прозаично профанна”, пише БНР.

 В обясненията си журналистката отрича да е имала предвид Борисов. Думата била по адрес на колега, който я "подбутнал" няколко пъти сред купчината репортери. Журналистката няколко пъти заявява, че много цени Борисов, уважава го и искрено му се извинява.

Самата публикация на сайта на БНР е повече от любопитна. В нея е цитирана шефката на редакцията в Благоевград Елисавета Каменичка по този начин: „Подобни нелепи ситуации, които поставят на изпитание професионализма на нашите репортери и пряко вредят на името на Радио Благоевград и БНР, като цяло са недопустими. В моменти, когато нашето общество търси в Радиото на Югозапада своя специален остров на достоверна информация, сърцата музика и ползотворен диалог, не можем да извиним подобно поведение, независимо от причината. Колегата ще бъде наказан с предупреждение. Надявам се предвид доказаните си качества, колегата да успее да извлече поука и докаже пред слушателите ни своя безупречен до инцидента професионализъм“, каза госпожа Елисавета Каменичка, директор на Радио Благоевград.

От публикацията не става ясно репортерката ли ще бъде наказана или подбутващия колега. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари