Главанаци, имам чувството, че го правят нарочно

0
Премиерът очевидно се опитва да се изкара жертва на някакви неизвестни дори за него сили
Премиерът очевидно се опитва да се изкара жертва на някакви неизвестни дори за него сили

”Главанаци, главанаци е точната дума. Имам чувството, че го правят нарочно”.

Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти в Русе отстраняването от ефир на журналистката от БНР Силвия Великова, чийто ресор е съдебната система. Попитан кой го прави, премиерът Борисов отговори: ”И аз не мога да схвана кой”.

По сходен начин той направи опит да се дистанцира и от шпионския скандал, с твърдението, че той няма нищо общо. И в двата случая премиерът очевидно се опитва да се изкара жертва на някакви неизвестни дори за него сили.

Великова беше отстранена като водеща на предаването "Преди всички" и от ресора си, но късно вечерта вчера бе възстановена.

Борисов каза, че се е обадил още вчера на Великова като научил за отстраняването й, за да провери дали е вярна тази информация. Двамата се познавали лично още от времето, когато Борисов беше главен секретар на МВР, а Великова отразявала работата на ведомството. От тогава двамата се поздравявали по телефона за празници и поддържали нормални човешки отношения.

Борисов говори в Русе и за оръжейното предприятие "Дунарит".

"Ако се стигне до публичен търг за „Дунарит“, със сигурност държавата ще го изкупи - каза той. - Гарантирам, го на 100 %. Толкова ми омръзнаха аферите около този важен, стратегически и работещ завод, че и отгоре ще дадем на търга и ще си го купим. Ще бъде на 100 % само държавен. Това мога да гарантирам. Докато съм някакъв и имам някаква власт, това ще стане“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари