Ремонтите на ВиК предизвикаха хаос в центъра на Русе

3
Коли се оказаха блокирани заради организацията на движението до новата поща
Коли се оказаха блокирани заради организацията на движението до новата поща Видео: Русе Медиа

Затруднено е движението по ул. „Княжеска“ в Русе заради изкопните дейности, свързани с водния цикъл и полагането на тръби от ВиК - Русе.

Проблемът е в организацията на движението, защото има указващи знаци, но шофьорите попадат в образувало се задръстване непосредствено преди самите прегради, информира Русе Медиа.

Особено натоварен е участъкът между Кукления театър и тото пункта. Има спрели автомобили и от двете страни и идващите откъм Кукления театър се оказват блокирани от потока автомобили по ул. „Христо Г. Данов“, които се отклоняват само наляво, а не могат да продължат по ул. „Княжеска“. Отделно има спрени автомобили в непосредствена близост до преградите с временна организация на движението, които не дават възможност на автомобили и микробуси на БТК да направят маневра и да стигнат до местоназначението си. Те са натоварени с техника и материали, свързани с дейността на дружеството и нямат достъп до базата си в сградата на новата поща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    селянин
    Дано не се налага, участие на пожарна.
  • 10
    4
    до 3
    Изобщо не си прав. Миналото лято Пенчо, да се свети Името Му, прати хората си да позакърпят дупките по асфалта в квартала. За месец, месец и нещо позапълниха повечето от тях. Е, през повечето време работниците или се подпираха на лопатите, или просто си стояха по пейките, но важното е, че закърпиха и в общи линии ако човек не е претенциозен може да приеме, че са свършили работа. От тогава до сега поне 6 пъти ВиК рязаха асфалта и търсиха я асфалтирани кранове, я течове, а майката на Савов. Ей на, днес отново имаше делегация от десетина служители на ВиК, които наблюдаваха как едно багерче прави траншея. Не, не бива да се псуват Общината и ВиК, а трябва да се обесят! Бах мааму и малоумници!
  • 12
    3
    Русенски рунтав гъз
    ВиК и общината винаги са водили класациите за най- псувани и има защо де,не е като да няма.
  • 3
    2
    до коментираш:
    Абе искам да карам и спирам на Княжеска
  • 7
    1
    Коментиращ
    Коя е тази фирма БТК ? Няма такава. А пътни знаци има поставени навсякъде по Пиротска Сега МВР да изгледа този запис, да запише регистрационните номера на 'погазващите' пътните правила шофьори и да им изпрати "честитки".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари