Ремонтират шадравана пред Съдебната палата

0

Основните дейности са по външния ринг, където се подменят облицовъчните плочки​

Ремонтът на шадравана пред Съдебната палата в Русе ще приключи след седмица.

Основните дейности са по външния ринг, където се подменят облицовъчните плочки. Според майсторите плочките са повредени не толкова от хората, които сядат или се качват за селфита, а по-скоро от използването на шадравана като съоръжение за акробатични номера от деца и младежи с тротинетки, скейтове и ролери, информира Русе Медиа.

Освен поставянето на нови плочи, вътрешността на фонтана ще бъде боядисана със специална синя боя там, където се събира водата. Инсталациите и помпите са в добро състояние и не се налага да се работи по тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Някой от там
    Май месец е по-близо до изборите, и градския Палавник се активизира. Мандръсъмъндът му хареса.
  • 14
    2
    Някой от тук
    А някой спомня ли си, че при самото си създаване фонтанът беше със звук и светлини, а тая грозна тръба по дъното я нямаше, нито кичозното боядисване със синя боя. Не че и тогава беше кой знае колко красив, но все пак. Да не говорим, че сега се чакаше края на май, за да започне ремонтът, като че ли нямаше достатъчно време дори през тази зима без сняг и цялата пролет. И ако в центъра на града, където уж има камери, не могат да бъдат спрени изродчетата с тротинетки и скейтове да трошат, къде?
  • 10
    1
    Водолаз
    А бе като гледам предните „майстори“ как са си оставили ръцете, и тия няма да са по-различни! Да не говорим за евтините лепила, фуга и боя, които се използват! Но ... важното е да капят едни пари в стила на ГЕРБ: ремонт на ремонта, и така до края на света!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари